Urnik brezplačnih spletnih delavnic in ostalih aktivnosti programa OMRA

aktualno | Moja Psihoterapija

Urnik brezplačnih spletnih delavnic in ostalih aktivnosti programa OMRA


Konferenca OMRA:
»Stiske današnjega časa: od strahu k pogumu«

Izteka se peto leto delovanja programa OMRA, zelo uspešnega in inovativnega programa, ki si prizadeva s svojimi aktivnostmi opozoriti, kako prepoznati težave v duševnem zdravju in kakšne oblike (samo)pomoči so na voljo.

Letos bomo obeležili 10. oktober, svetovni dan duševnega zdravja, s strokovno konferenco »Stiske današnjega časa: od strahu k pogumu«, kjer bomo naslovili aktualne izzive na področju skrbi za dobro duševno zdravje. Prisluhnili boste lahko predavanjem vodilnih strokovnjakinj in strokovnjakov s tega področja pri nas, ki bodo predstavili poleg rezultatov programa OMRA tudi izkušnje in razmisleke na področju prepoznavanja, razumevanja in zdravljenja težav v duševnem zdravju v različnih kontekstih.

2eb513c3 8ea0 178b 655b 705dde1fded2 | Moja Psihoterapija

Konferenca bo potekala v hibridni obliki in sicer na lokaciji Atrij ZRC (Novi trg 2, Ljubljana) in na daljavo, preko spletne platforme ZOOM, s pričetkom ob 10.00 uri.
KOTIZACIJE NI!

Prosimo, da se na konferenco predhodno prijavite, saj je število mest omejeno. Prijave za udeležbo sprejemamo do vključno četrtka, 6. oktobra 2022, oziroma do zapolnitve prostih mest. Prijavnico na konferenco in povzetke predavanj najdete na tej povezavi.

Vljudno vabljeni, da se nam pridružite!